×

Over ons

Na meer dan 20 jaar bezig te zijn met textiel, mode en import-export van kleding zijn wij er aan toegekomen om onze eigen groothandel te starten. Dankzij onze jarenlange ervaring en wereldwijd vele connecties in deze branche kunnen wij partijen kleding aanbieden van beste merken en beste kwaliteit tegen scherpste prijzen.

In onze groothandel ligt de focus op een regelmatig wisselende collectie trendy fashion, schoenen, tassen en accessoires. Onze collecties zijn zeer variërend maar vaak chique, stoer, comfortabel en vooral betaalbaar.

Heeft u een kledingwinkel, outlet store, webshop of bent u een markthandelaar of gewoon een doorverkoper dan kunt u zich bij ons registreren. Nadat wij uw account hebben goedgekeurd, krijgt u direct toegang tot de website en ziet u de groothandelsprijzen en kunt u meteen partijen kleding online bestellen. De producten worden direct per post verzonden zodra de betaling binnen is. Bezichtigen en ophalen uitsluitend op afspraak. Onze showroom bevindt zich aan de Remmingweg 22 te Almere (Makkelijk bereikbaar en gratis parkeergelegenheid voor de deur)